Skip to main content

Nieuwe publicatie: Bereikscijfers NPMM 2022-III

Op donderdag 1 december 2022 zijn de bereiksresultaten van NPMM 2022-III (NMO Print & Merken Monitor 2022-III) gepubliceerd. Deze publicatie bevat printbereiksresultaten van landelijke en regionale dagbladen en magazines op basis van de veldwerkperiode Q3 2021 t/m Q2 2022. Hiernaast zijn het digitale dag-, week-, en maandbereik van NOBO-merken uit Q2 2022 in de publicatie opgenomen. Verder bevat de publicatie merkbereik voor merken die zowel een printcomponent als een digitale component in NOBO hebben. 

U kunt de bereiksresultaten van NPMM 2022-III opvragen in het NOM Dashboard. 

Voor diegenen die recht hebben op de NOM bereiksdocumentatie is de volgende informatie over NPMM 2022-III beschikbaar: Resultaten, Merkenlijst, Onderzoeksverantwoording, Q&A. 

Klik hier om in te loggen in het NOM Dashboard.
Klik hier om in te loggen op de NOM website voor meer bereiksdocumentatie
Klik hier voor NPMM 2022-III Ranking mediamerken


NOM Dashboard
Het NOM dashboard is een gebruiksvriendelijke tool die toegang biedt tot alle beschikbare informatie over nieuwsmedia, magazines, vaktijdschriften en HAH-kranten. Alle leden / afnemers van NOM krijgen toegang tot de gedetailleerde informatie over nieuwsmedia, magazines en vaktijdschriften en HAH-kranten. Klik hier voor meer informatie over het abonnement op het NOM dashboard.