Skip to main content

Nieuwe publicatie: Bereikscijfers NPMM 2022-I

Op dinsdag 12 juli 2022 zijn de bereiksresultaten van NPMM-DGM 2022-I (NMO Print & Merken Monitor – Doelgroep Monitor 2022-I) gepubliceerd. Deze publicatie bevat printbereiksresultaten van landelijke en regionale dagbladen en magazines op basis van de veldwerkperiode Q1 2021 t/m Q4 2021. Hiernaast zijn het digitale dag-, week-, en maandbereik van NOBO-merken uit Q4 2021 in de publicatie opgenomen. Verder bevat de publicatie merkbereik voor merken die zowel een printcomponent als een digitale component in NOBO hebben. 

U kunt de bereiksresultaten van NPMM 2022-I opvragen in het NOM Dashboard. 

Voor diegenen die recht hebben op de NOM bereiksdocumentatie is de volgende informatie over NPMM-DGM 2022-I beschikbaar: Resultaten, Merkenlijst, Onderzoeksverantwoording, Q&A. 

Klik hier om in te loggen in het NOM Dashboard.
Klik hier om in te loggen op de NOM website voor meer bereiksdocumentatie
Klik hier voor NPMM 2022-I Ranking mediamerken

NOM Dashboard

NOM dashboard is een gebruiksvriendelijke tool die toegang biedt tot alle beschikbare informatie over nieuwsmedia, magazines, vaktijdschriften en HAH-kranten. Alle leden / afnemers van NOM krijgen toegang tot de gedetailleerde informatie over nieuwsmedia, magazines en vaktijdschriften en HAH-kranten. Een abonnement is aan te vragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.