Skip to main content

Kijk de NMO Summer Update terug

In de NMO Summer Update schuiven de onderzoekers aan tafel bij Frans Kok en Patricia Sonius om je op de hoogte te stellen van het lees-, luister-, kijk-, online- en crossmediaal bereiksonderzoek. Zo kun je met een gerust hart op vakantie! 

Onderzoekers Inken Oestmann en Yvette van den Berg praten je bij over de successen die we hebben geboekt in het lees- en luisteronderzoek en over alles wat er nog in het verschiet ligt.

Daarnaast nemen Mariana Irazoqui en Sophie Waterloo je mee in de belangrijke ontwikkelingen binnen het kijkonderzoek. Het panel groeit gestaag en er zijn nieuwe meetinstrumenten beschikbaar. Ze laten zien hoe we een steeds completer beeld kunnen bieden van het kijkgedrag. Sophie weet ook alles over het crossmediale onderdeel van NMO.

Bovendien staan er spannende ontwikkelingen op het programma voor het in kaart brengen van het online mediagedrag! Karin Schut, directeur van Vinex en research expert Martijn Brinkhoff leggen uit welke mogelijkheden het nieuwe online bereiksonderzoek biedt en wanneer de eerste datasets worden verwacht.

Verder zijn ook Ton Schoonderbeek (algemeen directeur NMO) en Patricia Sonius (directeur onderzoek NMO) van de partij. Het webinar wordt geleid door Frans Kok (hoofd communicatie NMO).

Bekijk hieronder het webinar.